top of page

Sponsorer, samarbeidspartnere og støttegivere

Å dra på ekspedisjon er ikke gratis. Heldigvis har en rekke folk hjulpet oss med å sjøsette denne ekspedisjonen.

Seatronic har levert store deler av utstyret, og vært til god faglig hjelp for å utruste elektronikken om bord. Blant annet får vi ren fornybar energi fra vindgeneratoren som Seatronic leverte oss.

With Marine har gjort riggen vår så god som ny! Hos dem fikk vi byttet stående rigg, satt på lensetakler og kutterstag, og gjort diverse småutbedringer. I tillegg har de alltid gode råd å gi om du skulle ha spørsmål om rigg eller seil.

Klima- og Miljødepartementet har hovedansvaret for regjeringens klima- og miljøpolitikk. Selv om Natur og Ungdom bruker det meste av sin tid på å være uenig i regjeringens klima- og miljøpolitikk, gir de oss en del penger.

Futurum Energi jobber med varmepumpeløsninger og geotermisk energi. De har levert en rekke fornybar energi-anlegg til større og mindre bygg. Da vi spurte Futurum Energi om spons, fikk vi til svar at de hadde sponsorbudsjett lik null, men at dette prosjektet var så bra at de bare måtte sponse oss likevel.

SEILmagasinet er Norges beste blad for seilinteresserte. Underveis på turen vil vi skrive for magasinet, både på nett og i papir.

UTE er et av Norges største magasin for friluftsinteresserte. Vi kommer også til å produsere materiale for UTE.

Velger du Nordfjord folkehøgskule gjør du ditt livs klokeste valg. Det vet alle i mannskapet på ekspedisjonen. I tillegg til god rådgivning og hjelp, har folkehøgskolen lånt oss utstyr for brevandring.

Hansen Protection har levert noe av det viktigste vi har om bord – redningsdraktene. Selskapet er verdensledende på redningsdrakter og sikkerhetsutstyr til sjøs.

Konsul Haldor Viriks legat har som formål å yte støtte til fremme av naturvernet i Norge.

Nautisk Fritid har alt du trenger til navigasjonen. De har hjulpet oss med kart til reisen.

Hydrateam har støttet oss med verktøy og utstyr til å klargjøre båten.

En veldig stor del av støtten vi har fått kommer fra vanlige folk som har sendt oss en slant. Gi oss din støtte du og!

bottom of page